Coach voor zelfvertrouwen in regio Tiel

Lijfkracht herstel
Oplossingsgerichte sessies
Training volgens de MatriXmethode

Als coach help ik jou met meer zelfvertrouwen in het leven te staan door middel van gesprekken en trainingen in mijn praktijk in Hurwenen, nabij Tiel. De trainingen zijn gebaseerd op mental coaching. Dit is een vorm van persoonlijke begeleiding die erop gericht is het beste in iemand naar boven te halen. Mensen motiveren, doelgerichter maken en helpen de eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven, staan hierbij centraal.

Ben je ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op en plan uw afspraak!

Wat doe ik als coach voor jouw zelfvertrouwen in mijn praktijk nabij Tiel?

Zelfvertrouwen is iets dat je kunt ontwikkelen en gaat over het vertrouwen in je eigen kunnen en vaardigheden. Tijdens mijn trainingen word je je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen en hoe je dit kan inzetten voor een positieve mindset. Je leert jezelf kennen en leert op jezelf te vertrouwen. Ik help je te leven vanuit je eigen gevoel en sterker in je schoenen te staan. Als coach luister ik tijdens onze sessies in mijn praktijk nabij Tiel naar jouw situatie en wensen, denk ik met je mee en stimuleer ik je om keuzes te maken die goed voor je zijn.

GAMentalCoach

Stel je vragen telefonisch

Ontdek wat ik als coach nabij Tiel voor jouw zelfvertrouwen kan betekenen. Neem contact met mij op via 06-23480372 en stel je vragen. Heb je als gevolg van mentale problemen ook last van fysieke klachten? Ook dan kun je bij GA Mental Coach in Hurwenen terecht. Als energetisch therapeut zorg ik voor de juiste behandeling.

© GA Mental Coach – Annet de Groot