Energetisch therapeut in regio Den Bosch

Lijfkracht herstel
Oplossingsgerichte sessies
Training volgens de MatriXmethode

Voor een energetisch therapeut in regio Den Bosch ben je bij GA Mental Coach in Hurwenen op de juiste plek. Als energetisch therapeut werk ik vanuit een holistische filosofie. Dit betekent dat de focus niet ligt op het behandelen van symptomen, maar dat er gekeken wordt naar de mens in zijn totaliteit. Tijdens de behandeling focus ik daarom op je mentale, fysieke, emotionele en spirituele gesteldheid.

Ben je ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op en plan uw afspraak!

Lijfkracht herstel van een energetisch therapeut in de buurt van Den Bosch

Een vorm van energetische geneeskunde die ik als mental coach aanbied, is lijfkracht herstel. Tijdens deze behandeling wordt de eigen lichaamsenergie geactiveerd om zichzelf te herstellen en in balans te komen. Dit gebeurt door aanraking van zenuwpunten. Op deze manier wordt het probleem bij de kern aangepakt en krijgt de disbalans in het lichaam geen kans om zich verder te ontwikkelen. Deze behandeling, die ik als energetisch therapeut nabij Den Bosch aanbied, helpt om van fysieke of emotionele pijn af te komen en is doeltreffend voor onder andere de behandeling van hoofdpijn/migraine, chronische vermoeidheid en bij traumaverwerking.

GAMentalCoach

Kom langs voor een intakegesprek

Ben je benieuwd wat ik als energetisch therapeut in de buurt van Den Bosch voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om telefonisch contact met mij op te nemen via 06-23480372. Ik nodig je graag uit voor een intakegesprek bij mij in Hurwenen en vertel je meer over mijn behandelingen.

© GA Mental Coach – Annet de Groot