Kenmerkend voor mijn coaching

Voor als je geen behoefte hebt aan een heel verhaal, maar gewoon wilt weten waar je aan toe bent. Hieronder een aantal kenmerken van mijn vorm van coaching:

 • Korte oplossingsgerichte trajecten, zodat je snel zelf weer verder kunt
 • Na coaching beschik je over tools die je zelf kunt blijven toepassen
 • Je krijgt coaching van een oldschool coach, die gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek
 • We gaan een commitment met elkaar aan op basis van gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en respect
 • Ik verwacht van jou dat je bereid bent te doen om er voor jezelf het maximale uit te halen
 • Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en alles is bespreekbaar
 • We gaan niet praten over problemen, maar pakken ze aan (zonder dat je deze met me hoeft te delen)
 • Ik laat je een stuk van mezelf zien als ik denk dat dit je kan helpen. Denk met je mee om je mogelijkheden te laten zien die je zelf nog niet hebt gezien en je krijgt tips en handvatten van me, zodat je deze meteen in de praktijk kunt toepassen. Van alles wat ik je meegeef, is het aan jou wat je ermee doet
 • Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je eigen proces, jij bepaalt zelf wat bij jou past en hoe ver je wilt gaan
 • Ook bepaal je zelf of je nog een afspraak wilt maken of niet. Natuurlijk geef ik je hierin mijn advies, maar dit zie ik als onderdeel van je leertraject ‘Bewust keuzes leren maken die goed zijn voor jou’
 • Ik hanteer een eerlijk tarief, omdat ik vind dat coaching toegankelijk moet zijn voor iedereen. Ik geloof niet in langdurige kostbare trajecten. Het afgelopen jaar is dit ook bevestigd door de snelle resultaten bij een aantal van mijn klanten. Een paar afspraken kan al genoeg zijn om weer stevig in je schoenen te staan en een burn-out te voorkomen
 • Je kunt ook terecht voor een losse afspraak. Of alleen een training om bijvoorbeeld je hoofd op te ruimen. Ik vind het belangrijk dat mensen zelf kiezen op basis van hun eigen behoeften
 • Alleen voor mensen die gaan voor ECHT resultaat, we gaan bij de intake al meteen aan de slag
 • Ik heb geen wachtlijst, ik streef erna dat je uiterlijk binnen 10 dagen bij me terecht kunt
 • Eenvoud, effectiviteit en persoonlijke leiderschap staan centraal
 • Coaching met een lach en een traan, net als in het echte leven

 

© GA Mental Coach – Annet de Groot