Mindset training in regio Den Bosch

Lijfkracht herstel
Oplossingsgerichte sessies
Training volgens de MatriXmethode

Je mindset veranderen door middel van een training; daar help ik je in mijn praktijk nabij Den Bosch graag mee. Ik bied trainingen aan op het gebied van mental coaching, waarmee ik je begeleid om het beste uit jezelf te halen en het leven te leven dat je wilt. De manier waarop je naar jezelf, anderen en de wereld kijkt, oftewel je mindset, speelt hierin een belangrijke rol. Ik leer je tijdens een cursus in mijn praktijk nabij Tiel en Zaltbommel om je vaste mindset om te buigen naar een groeimindset en zo de basis te leggen voor groei en ontwikkeling.

Ben je ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op en plan uw afspraak!

Je mindset ombuigen naar een groeimindset via een training nabij Den Bosch

Een positieve mindset kan in principe iedereen zichzelf aanleren. Maar waar moet je beginnen en hoe doe je dat? Ik help je daar graag bij! Met de mindset training help ik je in mijn praktijk in Hurwenen, nabij Den Bosch, inzicht te krijgen in je eigen overtuigingen, gedachtenpatronen, behoeften en belemmeringen. Vervolgens kijken we naar je kwaliteiten, mogelijkheden en eventuele oplossingen. Hoe kun je jouw mindset nu ombuigen tot een groeimindset? Als welzijnscoach ga ik tijdens de mindset cursus nabij Tiel en Zaltbommel daarover graag met je in gesprek.

GAMentalCoach

Trainingen voor bedrijven

De mindset training en cursus is ook erg geschikt voor bedrijven in regio Den Bosch, Tiel en Zaltbommel. Heb je een leidinggevende functie en wil je jouw werknemers helpen met hun groei en ontwikkeling binnen het bedrijf? Ook dan help ik je graag verder. Tijdens de training leer je anderen te inspireren om te groeien en zet je ontwikkeling in gang, bijvoorbeeld door ontwikkelingsgerichte feedbackgesprekken toe te passen.

Vraag meer informatie aan over de training

Informeer naar de mogelijkheden voor de mindset cursus bij GA Mental Coach in Hurwenen, nabij Tiel, Zaltbommel en Den Bosch, of plan direct een intakegesprek in voor de training. Neem hiervoor contact met mij op door te bellen naar 06-23480372. Ik vertel je graag meer over de trainingen en hoe jij kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

© GA Mental Coach – Annet de Groot