Training voor persoonlijke ontwikkeling in regio Den Bosch

Lijfkracht herstel
Oplossingsgerichte sessies
Training volgens de MatriXmethode

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van gesprekken en trainingen in regio Den Bosch en Tiel? Dan kun je terecht bij GA Mental Coach in Hurwenen. Ik leer je hoe je het beste in jezelf naar boven haalt en jij weer vol zelfvertrouwen in het leven staat. Tijdens onze gesprekken luister ik naar jouw situatie en wensen en denk ik met je mee.

Ben je ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op en plan uw afspraak!

Waar kijk ik naar tijdens een training voor persoonlijk ontwikkeling in regio Den Bosch en Tiel?

Tijdens een training voor persoonlijke ontwikkeling bij mij in regio Tiel en Den Bosch staan jouw drijfveren, kwaliteiten en valkuilen centraal. Wat zijn je sterke punten en waar loop je nog tegenaan? Hoe zet je dit in om je sterker te voelen en bewuste keuzes te maken? Ik help je hier graag bij. Daarnaast kijken we hoe we je patronen kunnen doorbreken en je het best jouw doelen kunt realiseren, met meer zelfkennis, persoonlijke effectiviteit en zelfredzaamheid als gevolg.

GAMentalCoach

Ontdek hoe ik jou kan helpen met je ontwikkeling

Ben je benieuwd hoe ik jou als welzijnscoach in regio Tiel en Den Bosch kan helpen met je persoonlijke ontwikkeling? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en trainingen. Op basis van jouw situatie denk ik met je mee over welke training het meest geschikt is. Neem contact met mij op door te bellen naar 06-23480372 of het contactformulier in te vullen. Indien gewenst plannen we direct een intakegesprek in bij mijn praktijk in Hurwenen.

© GA Mental Coach – Annet de Groot