Recensies

S. Schokker

“Lieve Annet, hartelijk dank voor al je hulp de afgelopen tijd! Ik kwam bij je n.a.v. een advertentie in de krant. Het feit dat je ervaring hebt met burnout en hoogsensitiviteit sprak me aan. Je aanpak paste erg goed bij mij. Je luisterde actief naar de problemen waar ik tegenaan liep en toonde oprechte begrip, herkenning en betrokkenheid. Door mijn gesprekken met jou (regelmatig onder het genot van een fijne wandeling over de dijk) leerde ik beter naar mezelf te luisteren. Je hebt kennis van zaken, weet dingen vanuit meerdere oogpunten te belichten en komt met goede tips en adviezen waar je echt wat aan hebt. Daarbij ben je een mooi mens die dit werk doet vanuit liefde voor en interesse in de medemens ipv uit commercieel oogpunt. En dat siert je! We houden contact en ik kan je aan iedereen aanbevelen. Heel veel succes en geluk met je coachingspraktijk!”

L. Leidekker

“Annet, mij heb je heel veel gebracht en mij geleerd van mijn eigen kracht uit te gaan, daar in ben jij een grote steun geweest, dus bij deze nog hartelijk dank. Hierbij wil ik je aan iedereen aan bevelen hoe belangrijk werk je doet. Heel veel succes.”

Een paar reacties van deelnemers aan de workshop Hoofd Opruimen

Het was een mooie ervaring Annet, dank je wel!!!

Een hele fijne en goede ervaring. De workshop geeft prima handvatten waar je gelijk mee aan de slag kan. Heerlijke positieve energie.

Romy

Annet, bedankt voor jouw hulp de afgelopen tijd! Het is je in een (erg) korte tijd gelukt om mezelf weer in mijn kracht te zetten. Je hebt afgelopen sessies goed naar me geluisterd en was gedreven om mij zo passend mogelijke tools te geven om verder te kunnen. Dit voor relatief kleine problemen, maar ook voor de grotere blokkades had je strategieën. Hierdoor kon ik snel tot de kern van mijn problemen komen. Dat je vanuit je eigen ervaring handelt vond ik erg prettig: dat stukje herkenning en begrip heeft mij  veel steun gegeven. Nogmaals, bedankt voor alle hulp.

anoniem

Al vanaf het moment dat ik de berichtjes van jouw bedrijfje via Facebook voorbij zag komen werd ik daar door getriggerd. Omdat ik niet lekker in mijn vel zat en uit balans was door een heftige periode in mijn leven, heb ik een afspraak bij je gemaakt met de gedachte dat je mij misschien een beetje op weg zou kunnen helpen. Ik was in de veronderstelling dat dit een lange weg zou worden. Al vanaf ons eerste gesprek wist ik dat ik bij jou aan het juiste adres was. Mede door jouw duidelijkheid en mensenkennis. Je kan de dingen precies benoemen zoals ze zijn en geeft gevraagd en ongevraagd nuttige tips en tools, geheel vrijblijvend, wat ik persoonlijk heel erg prettig vind. Je hebt me kracht gegeven, waardoor ik steviger in mijn schoenen sta en je hebt een blokkade bij me weggehaald, waardoor ik me meer open stel. Je bent een mooi mens, die het beste wil voor haar cliënten, zonder vooroordelen. Na drie keer bij je te zijn geweest, zit ik zoveel beter in mijn vel, wat niet alleen op mij, maar ook op de dierbare mensen om mijn heen een zeer positieve uitwerking heeft. Ik had van te voren nooit durven hopen dat een paar sessies met jou zo’n groot verschil teweeg zouden brengen. Enorm bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan!

D. van Leeuwen

Soms komen mensen op je pad, en dat was met Annet ook zo. Vol goede moed heb ik Annet in Hurwenen bezocht. Het was letterlijk een thuisgevoel. Annet is een warm mens, die zich ontzettend goed kan inleven in jou als persoon. Na drie bezoeken van 1 uur voelde ik me al veel anders. Loslaten vooral. Niet alles op je rug nemen – en dat leert Annet je zeker. Ik voel me veel relaxter en ga op een andere manier met zowel familie als vrienden om. Een aanrader voor iedereen. Annet luistert en kijk met je mee! Ik zeg doen! Vandaag nog een afspraak maken!