Trainingen

TRAINING HOOFD OPRUIMEN

Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om weer rust in je hoofd en de regie over je hoofd terug te krijgen. Dan is deze training iets voor jou.

In een training/workshop of individuele sessie leer ik je wat er in je hoofd gebeurt en begeleid ik je bij het opruimen en herinrichten van je hoofd. Je bepaalt zelf wat je met alle informatie doet, helemaal op je eigen manier.

Wat levert het je op?

Na de training ga je weg met een rustig hoofd. Je krijgt inzicht in hoe je eigen hoofd werkt en hebt overzicht. Hierdoor kun je de informatie altijd terugvinden. Je kunt de methode zelf blijven toepassen, zodat je zelf je hoofd opgeruimd kunt houden. Dus je hoeft geen last meer te hebben van een vol/druk hoofd. Je krijgt weer de regie over je hoofd.

Ook voor bedrijven ter voorkoming van burn-out/overbelasting of het verhogen van de effectiviteit van hun medewerkers

Deze training is ook goed inzetbaar bij bedrijven ter bevordering van de vitaliteit en ter voorkoming van burn-out/overbelasting. Omdat deze tool mensen mentaal weer in balans brengt en de regie over hun hoofd teruggeeft. Men wordt weer in de eigen kracht gezet. Hierdoor zal de effectiviteit (concentratie en prestaties) en het welzijn toenemen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse stuur me een mail (dat kan via het contactformulier) of bel me.

 

© GA Mental Coach – Annet de Groot