Coach voor traumaverwerking in regio Den Bosch

Lijfkracht herstel
Oplossingsgerichte sessies
Training volgens de MatriXmethode

Wil je begeleiding bij traumaverwerking van een coach in de buurt van Den Bosch? Dan kun je terecht bij GA Mental Coach. Vanuit mijn praktijk in Hurwenen bied ik passende begeleiding en help ik je om te gaan met je trauma’s. Ik werk vanuit jouw behoeften en mogelijkheden en ook vanuit mijn eigen ervaring.

Ben je ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op en plan uw afspraak!

Hulp bij traumaverwerking van mij als coach in de buurt van Den Bosch

Een trauma is een heftige gebeurtenis die nu onderdeel uitmaakt van en invloed heeft op je leven. Traumatische ervaringen kunnen zowel mentale als fysieke problemen veroorzaken. Als mental coach help ik je het trauma te verwerken en het een plekje te geven. Hiervoor gebruik ik de MatriXmethode. Door het gesprek aan te gaan en de juiste vragen te stellen, komen we erachter wat er in jouw hoofd speelt en hoe je de gebeurtenissen kunt verwerken. Als coach in de buurt van Den Bosch leid ik je door het gehele traject van traumaverwerking heen.

GAMentalCoach

Neem contact met mij op voor meer informatie

Wil je meer informatie over traumaverwerking van mij als coach in Hurwenen, vlak bij Den Bosch? Neem dan contact met mij op via 06-23480372 en stel je vragen. Indien gewenst, plannen we vervolgens een intakegesprek in om jouw situatie te bespreken. Zo heb je de eerste stap voor jou persoonlijke ontwikkeling al gezet!

© GA Mental Coach – Annet de Groot