MatriXmethode

Mentale problemen en leerproblemen OPLOSSEN

Heb je last van problemen zoals slecht slapen, werkstress, een vol hoofd, moeite met concentreren, moeite met rekenen, moeite met taal, nachtmerries, angsten zoals vliegangst, onverklaarbare buikpijn, migraine, trauma, PTSS of andere mentale problemen? Heb je geen zin om wéér je verhaal te vertellen? En wil je af van je probleem?

Dan kan ik je helpen. Hiervoor gebruik ik een gesprekstechniek, de MatriXmethode, die jou helpt om de regie (weer) over je leven te krijgen en voor altijd van je probleem af te zijn.

Hoe werkt het?
We gaan kijken wat er in jouw hoofd afspeelt en welke overtuigingen jou aansturen. Door de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk hoe jij informatie opslaat en verwerkt en welke strategie jij onbewust gebruikt in het dagelijks leven. Deze strategie is de boosdoener van mentale problemen. Als je deze belemmerende strategie vervangt door een betere, eentje die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou past, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

Waarom hoef ik mijn verhaal niet te vertellen?
Het fijne van deze methode is dat het niet om de inhoud van het probleem gaat, maar om de strategie. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Met de nieuwe, veel efficiëntere strategie, voorkom je bovendien eventuele toekomstige problemen.

Deze methode is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, als enige behandeling of als interventie in een lopend behandelingstraject.

Bij welke problemen helpt deze methode nou precies?

  • Mentale/emotionele problemen
  • Leerproblemen, concentratieproblemen en automatiseringsproblemen
  • Angsten en trauma’s
  • Vol/chaotisch hoofd
  • (Pijn)klachten zonder medische oorzaak
 © GA Mental Coach – Annet de Groot