Welzijnscoach in regio Zaltbommel en Tiel

Lijfkracht herstel
Oplossingsgerichte sessies
Training volgens de MatriXmethode

Ben je op zoek naar een welzijnscoach in de buurt van Zaltbommel en Tiel? Dan zit je bij GA Mental Coach in Hurwenen goed. Ik begeleid je naar een leven waarin je zelf de regie pakt, je sterk voelt, bewuste keuzes maakt en meer zelfvertrouwen krijgt. Samen kijken we naar de mogelijke veranderingen in je dagelijks leven die maken dat je je beter gaat voelen en weer grip op je leven krijgt. Ik coach je tijdens het volledige traject en werk vanuit jouw behoeften en mogelijkheden én vanuit mijn eigen ervaringen.

Ben je ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op en plan uw afspraak!

Werken aan zelfredzaamheid met een welzijnscoach in regio Zaltbommel en Tiel

Wil je werken aan je zelfredzaamheid en zelfverzekerdheid en de verantwoordelijk gaan nemen voor je eigen leven? Als welzijnscoach in de buurt van Tiel en Zaltbommel help ik je hier graag bij. Dit doe ik door het voeren van gesprekken, vragen te stellen en er samen achter te komen waar je blij van wordt. Zo kijken we welke oplossingen er mogelijk zijn. Voordat we hiermee aan de slag gaan, ben ik ook benieuwd waar jouw behoeften, overtuigingen en eventuele belemmeringen liggen. Door dit inzicht te verkrijgen, kunnen we verder kijken en vinden we oplossingen die daadwerkelijk effectief zijn.

GAMentalCoach

Informeer naar mijn trainingen

Wil je meer informatie over een welzijnscoach of wil je direct een intakegesprek inplannen in mijn praktijk in Hurwenen, vlak bij Tiel en Zaltbommel? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar 06-23480372 of door het contactformulier in te vullen. Ik vertel je graag meer over mijn trainingen.

© GA Mental Coach – Annet de Groot