Training voor zelfredzaamheid nabij Den Bosch

Lijfkracht herstel
Oplossingsgerichte sessies
Training volgens de MatriXmethode

Bij GA Mental Coach werk je aan je zelfredzaamheid door middel van een training in de buurt van Den Bosch. In mijn praktijk in Hurwenen leer ik je zelf de regie over je leven terug te pakken door middel van mental coaching. Ik bied een luisterend oor, denk met je mee en stimuleer je bij het maken van bepaalde keuzes.

Ben je ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op en plan uw afspraak!

Kies voor zelfredzaamheid met de training in mijn praktijk nabij Den Bosch

Bij een training voor zelfredzaamheid in mijn praktijk nabij Den Bosch, is het mijn doel dat je zelfvertrouwen opbouwt en je op eigen kracht verder kunt met je leven. Door zelf de regie over je leven terug te pakken, ga jij je sterker en beter voelen en kun je bewuster keuzes maken. Door in gesprek te gaan en inzicht te krijgen in je patronen, overtuigingen en belemmeringen, kunnen we samen naar een passende oplossing kijken en werken aan je zelfverzekerdheid.

GAMentalCoach

Plan een intakegesprek in

Zet de eerste stap naar zelfredzaamheid en plan een intakegesprek in voor een training bij mij in Hurwenen, vlak bij Den Bosch. Neem hiervoor contact met mij op via 06-23480372. Ook wanneer je vragen hebt of twijfelt of deze training geschikt is in jouw situatie, kun je contact met me opnemen. Ik help je graag verder!

© GA Mental Coach – Annet de Groot